Hodepine

Spenningshodepine

Mange opplever spenningshodepine flere ganger i løpet av livet. Spenningshodepine kommer som regel fra spenninger i skuldre, nakke og kjeve, og årsaken kan være feilbelastninger over tid, mangel på trening eller stress. Ved regelmessig hodepine som påvirker dagliglivet, kan det være anbefalt å oppsøke hjelp for å finne årsaken. Helse Billingstad hjelper deg å finne årsak og redusere spenningshodepinen du opplever.

Migrene

Migrene er den tredje mest utbredte årsaken til kronisk sykdom i verden, og er mest vanlig mellom 18 og 44 år. De fleste som har migrene har også familiemedlemmer med migrene. Migrene er en nevrologisk sykdom som kan være svært invalidiserende. Mistenker du at du kan ha migrene, kan kiropraktorene ved Helse Billingstad gjennomføre en undersøkelse og ved behov henvise deg videre til spesialist.

Cervikogen hodepine

Cervikogen hodepine eller svimmelhet er en sekundær smerte som kommer fra ledd, brusk eller muskulatur i nakken. Som regel kjennes dette ut som ensidig smerte lokalisert i bakhodet, eller strålende mot tinningen. Kiropraktorene ved Helse Billingstad hjelper deg å finne årsaken til smertene dine og en individuell behandlingsplan.

Kjevehodepine

Hodepine i forbindelse med kjeveproblematikk kan oppleves som smerter ved tinningen, øret eller kjevebeinet. I noen tilfeller kan smertene være så sterke at det er vondt å tygge eller åpne munnen. Ved Helse Billingstad hjelper vi deg å finne årsak til smerter, og ved behov henviser vi deg videre til spesialist eller bildediagnostikk.

Svimmelhet

Svimmelhet kan ha flere underliggende årsaker. Svimmelhet oppstår som regel når noe forstyrrer kroppens balanseorganer eller det sensoriske nervesystemet. De vanligste årsakene er stram muskulatur eller krystallsyke. De fleste opplever svimmelhet fra tid til annen, men vedvarende svimmelhet eller kraftige anfall skal tas på alvor. Kiropraktorene ved Helse Billingstad vil hjelpe deg å finne årsak til din svimmelhet slik at du kan få riktig behandling.

Telefon: 949 88 031

Call Now Button