Bekken, hofte og lyskesmerter

Bekkenplager hos gravide

Ved graviditet øker kroppsvekt og ryggraden forandrer seg grunnet stadig voksende mage. Ganglaget kan også forandre seg, og det blir mer press på bekken og rygg. Bekkenplager hos gravide er helt normalt, men kan være svært smertefullt og medføre vanskeligheter med å holde seg i bevegelse. Ved helse Billingstad tar vi godt vare på gravide kvinner, og hjelper dem gjennom svangerskapet med tilpasset behandling og enkle øvelser.

Hofteartrose

Hofteartrose kan oppstå som del av alderdommen, eller tidligere dersom en er født med feilstillinger i hofteleddet. Smertene fra hofteartrose kan reduseres ved riktig trening og behandling. I noen tilfeller må hoften skiftes ut ved operasjon. Ved Helse Billingstad undersøker vi deg, hjelper deg med dine plager og ved behov henviser deg videre.

Bekkenløsning og- låsning

Symptomer på bekkenlåsning eller –løsning kan oppleves som like, og oppstår hos både kvinner og menn. Mest vanlig er problemer hos gravide. Begge tilstander fører til at en mister funksjon i bekkenleddet, og kan oppleve problemer med å gå. Ved Helse Billingstad utreder vi deg og finner beste behandlingsplan

Hofteimpingement

Hofteimpingement betyr at noe kommer i klem i hofteleddet. Som regel kjennes smertene i lysken, og oppstår vanligvis blant ungdommer som trener mye. Hofteimpingement er ikke farlig, men kan i noen tilfeller videreutvikle seg til å skade hoftens strukturer ytterligere. Ved Helse Billingstad tar vi symptomene på alvor, og gjennomfører en grundig undersøkelse for å finne årsak til plagene slik at en kan returnere raskt tilbake til fysisk aktivitet.

Bursitt

Bursitt og slimposebetennelser på utsiden av setemuskulatur og hofte kan gi smerter og stråling på utsiden av beinet. Rask behandling og utredning av symptomene for å finne årsaken bak smertene dine er viktig. Ved Helse Billingstad kan du raskt få en konsultasjon

Telefon: 949 88 031

Call Now Button