Thea ble utdannet som kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic i England i 2015, en fem årig mastergrad med ett år i turnustjeneste. Hun har 5 års erfaring fra travle klinikker utenfor London og i Norge.

Som primærkontakt i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettplager, utfører hun grundige undersøkelser og finner årsakene til plagene dine. Dette er viktig for å få riktig behandling og råd om hvilke tiltak du som pasient kan gjøre for å bli bra. Som kiropraktor kan hun sykemelde, henvise deg direkte til spesialist eller bildediagnostikk som røntgen og MR.

Thea behandler alle aldersgrupper og har spesielle interesseområder som nakke, rygg og bekkensmerter, utstrålende smerter og hodepine. Hun har bred erfaring og kan hjelpe med alle muskel og skjelettplager. Thea komplimenterer behandlingen ved bruk av tørrnåler, kinesiotape, samt funksjonell muskelltesting.

Hennes hovedinteresse er behandling og oppfølging av gravide og barn, og hun har tatt spesialkurs i spedbarn og svangerskap. Hun holder også kurs/gruppetrening for mamma og baby, hvor hun fokuserer på å bygge opp igjen kroppen etter svangerskapet.

Thea har et brennende ønske om å hjelpe folk i alle aldre og livssituasjon til å få bedre helse, og er opptatt av å gi en individuell tilrettelagt behandling som legger vekt på riktig bevegelse, holdning og å ta bevisste livsvalg for å få optimal funksjon og resultater som varer.

Hun er også medlem av Norsk kiropraktorforening.

Du trenger ingen henvisning for å booke time. Kiropraktorer har sykmeldingsrett og kan kommunisere med fastlegen din, henvise deg til spesialist eller  røntgendiagnostikk.