Lena Høibakk Olsen

Kiropraktor MNKF

Lena har en fem års universitetsutdannelse med master i kiropraktikk, samt en PgCert diploma i kiropraktikk fra Bournemouth University og Anglo European Chiropractic College. Hun har erfaring med akutte og kroniske muskel- og skjelettlidelser fra en prisbelønt klinikk i Cambridge, England samt klinikk i Norge.

Lena har erfaring med systemet Functional Movement Screen, et system som omfatter diagnose basert på funksjonell bevegelighet for å komplementere behandlingsveien fra akutt smerte til et liv i bevegelse. Hun har også erfaring med omfattende muskeltesting og sammenheng mellom kjeveproblematikk og hodepine.

En god utredning er en forutsetning for å oppnå best resultat

Har du nevrologiske plager som prolaps, nerveirritasjoner, hodepine, halebeinsproblematikk og lumbal spinal stenose kan Lena hjelpe deg. Vanskelige og spesielt kompliserte plager innenfor muskel- og skjelett er noe Lena interesserer seg spesielt for. I tilfeller hvor dine muskel- og skjelettplager ikke skal behandles av en kiropraktor, vil hun gjennomføre en grundig undersøkelse og hjelpe deg slik at du blir henvist til riktig behandling.

Som primærkontakt innen muskel- og skjelettplager mener Lena at grundig undersøkelse og diagnose er viktig for å tilrettelegge for riktig behandling for pasientene sine. Lena har en åtte års tidligere karriere innen Forsvaret, og er en ivrig friluft- og treningsentusiast. Hun har lang erfaring innen funksjonell trening og bevissthet rundt bevegelsesapparatet og skadeforebygging.

Typen behandling du får hos Lena vil tilrettelegges individuelt, slik at alle aldre er velkommen. Enten du er barn eller voksen, om det gjelder store eller små plager kan behandling hos Lena hjelpe deg, slik at du får den hverdagen du ønsker deg!

Du kan komme til Lena uten rekvisisjon fra din fastlege. Hun har som kiropraktor rett til å sykemelde deg, og henvise deg direkte til spesialist eller bildediagnostikk som røntgen eller MR.

Lena vil finne den beste behandlingsplanen som passer for deg!