Erik Cristopher Holtnæs

Fysioterapeut

Erik Christopher Holtnaes ble ferdigutdannet fysioterapeut i 2011, fra Saxion University i Nederland. Siden den gang har han jobbet i privat praksis, med en variert pasientgruppe.
Erik har tidligere vært profesjonell basketballspiller for både Asker Aliens, og Bærum Basket. Han har i etterkant av den aktive spille-karrieren fulgt det Norske basketball landslaget i perioder, som
fysioterapeut. Han har vært med til bla.a. 4 Nordiske Mesterskap, U20 EM, og U18 EM for å nevne noen.

 Ofte finnes flere måter å takle et problem på, så det gjelder å finne den riktige fremgangsmetoden til hvert enkelte individ.

Som fysioterapeut er Erik opptatt av å komme frem til løsninger sammen med pasienten, og syntes det er viktig å tilpasse behandling individuelt til pasienten. Han tror det ofte finnes flere måter å takle et problem på, så det gjelder å finne den riktige fremgangsmetoden til hvert enkelte individ.

Erik har ekstra interesse, og fordypet seg i foten samt problemer som oppstår ifm. den, og som forlengelse av det har han ekstra interesse/kompetanse på undersøkelse av underekstremitet samt individuell spesialtilpasning av innleggssåler.

Andre kompetanseområder Erik kan tilby er:
Generell fysioterapi, undersøkelse og behandling
 Individuell tilpasning av innleggsåler
 Tilpasning av ortoser, og bandasjer
 Kinesiotaping
 FMS, SFMA og Y-Balance (Bevegelses screen)
 Løpestilsanalyse
 Graston Technique
 Dry Needling