Våre ansatte

Image
Kiropraktor MNKF
Lena har en 5 års universitetsutdannelse og master i kiropraktikk, samt en PgCert diploma i kiropraktikk fra Bournemouth University og Anglo European Chiropractic College. Lena har erfaring med akutte og kroniske muskel- og skjelettlidelser fra en prisbelønt klinikk i Cambridge, England og i Norge.
Image
Kiropraktor MNKF
Thea har en fem års universitetsutdannelse med en master i kiropraktikk fra AECC University College i Storbritannia. Hun er også medlem av Norsk Kiropraktorforening. Thea behandler alle nakke og ryggplager, samt at hun har videreutdanning innen behandling av spedbarn.
Erik Christopher Holtnaes ble ferdigutdnnet fysioterapeut i 2011, fra Saxion University i
Nederland. Siden den gang har han jobbet i privat praksis, med en variert pasientgruppe. Erik tror det ofte finnes flere måter å takle et problem på, så det gjelder å finne den riktige fremgangsmetoden til hvert enkelte individ
Image
Klinisk ernæringsfysiolog
Nancy Odden er autorisert klinisk ernæringsfysiolog utdannet fra Universitetet i Oslo (2001) og har doktorgrad i medisinsk forskning fra Rikshospitalet Oslo Universitetssykehus (2011). Hun har opparbeidet seg lang erfaring og en bred kompetanse.